• 0 out of 5

    SCLERANTHUS – N.28

      “Ata që vuaj vështirësitë e tyre, pasi nnë shumë sepse nuk vendosin dot mes dy gjërave, pasi njëra duket tani tjetra. Në përgjithësi janë njerëz të qetë dhe i përballojnë vetëmuk janë të prirur ta diskutojnë me të tjerët.”   Scleranthus annuus 10 ml

    L 1.150
error: Content is protected !!