• 0 out of 5

  STAR OF BETHLEHEM – N.29

   

  Për ata që vuajnë shumë dhe për një kohë të gjatë ndjejnë pakënaqësi të madhe.
  Tronditje pas lajmeve të rënda, humbje të një njeriu të dashur, frikë pas një aksidenti apo çfarëdo tjetër, ky ilaç sjell ngushëllim.

  Ornithogalum umbellatum
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!