• 0 out of 5

  SWEET CHESTNUT – N.30

   

  “Për ato momente që u ndodhin njerëzve të caktuar kur ankthi është aq i madh sa duket i padurueshëm. Kur mendja ose trupi ndjen se ka arritur kufirin e qëndrueshmërisë dhe se ka ardhur koha për t’u larguar. Kur duket se nuk ka mbetur. asgjë tjetër veç shkatërrimit dhe asgjësimit për t’u përballur.”

   

   

   

  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!