• 0 out of 5

  VERVAIN – N.31

   

  Ata që kanë parime dhe ide fikse, të cilët janë të bindur se kanë të drejtë dhe që rrallëherë ndryshojnë mendje.

  Verbena officinalis
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!