• 0 out of 5

  WHITE CHESTNUT – N.35

   

  Për ata që nuk mund të parandalojnë që mendimet, idetë, argumentet e padëshiruara të zvarriten në mendjen e tyre. Mendime që shqetësojnë dhe nuk ikin.

  Aesculus hippocastanum
  10 ml

  L 1.150
error: Content is protected !!