• 0 out of 5

    WILD OAT – N.36

      “Ata që kanë ambicie për të arritur diçka të rëndësishme në jetë, që dëshirojnë të kenë shumë eksperienca, kënaqen me gjithçka që munden dhe e jetojnë plotësisht jetën. Vështirësia e tyre qëndron në përcaktimin e profesionit që të ndjekin; sepse megjithëse kanë ambicie të mëdha, ata kanë asnjë profesion i veçantë për t’i tërhequr mbi të gjithë të tjerët. Kjo mund të shkaktojë vonesa dhe pakënaqësi.  

    Bromus ramosus 10 ml

    Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

    L 1.150
error: Content is protected !!