• 0 out of 5

    WILD ROSE – N.37

      “Ata që, me sa duket, pa arsye të mjaftueshme i dorëzohen çdo gjëje që ndodh dhe e lënë veten të rrëshqasin nëpër jetë, duke e marrë atë ashtu siç është, pa u përpjekur as më të voglin për të përmirësuar gjërat dhe për të gjetur pak gëzim. Ata kanë hequr dorë nga lufta. e jetës pa ankesa.”  
    10 ml Rosa canina

    Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

    L 1.150
error: Content is protected !!