• 0 out of 5

    WILLOW N.38

      “Për ata që kanë pësuar fatkeqësi apo fatkeqësi dhe e kanë të vështirë t’i pranojnë pa ankesa apo inat, pasi e gjykojnë jetën në radhë të parë nga suksesi. Ata mendojnë se nuk e kanë merituar një sprovë kaq të madhe, se ishte e padrejtë dhe ata Ata janë të hidhëruar për këtë. Ata shpesh ndiejnë, më pak interes dhe janë më pak aktivë në atë që dikur i pëlqenin “.  
    10 ml Salix Vitellina

    Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

    L 1.150
error: Content is protected !!