• 0 out of 5

  Spray di Emergenza – Rescue Remedy – lule Bach N.39

  Ky ilaç tregohet në gjendje të ndryshimeve të forta emocionale:

  • Përpara një interviste pune ose një provimi të rëndësishëm
  • Perpara se të shfaqeni ose të flisni në publik (ankthi i performancës)
  • Frika nga fluturimi, nga dentisti, nga marrja e mostrave të gjakut ose injeksioneve në rast të traumave fizike dhe emocionale.
  • Tek fëmijët: kriza e të qarit dhe e frikës, hiperaktiviteti, shkëputja nga nëna në ditët e para të shkollës, vështirësi në gjumë.

  20 ml

  Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

   

  L 1.680
error: Content is protected !!