• 0 out of 5

  Insuficenca kardiake -Murriz -M.G BIANCOSPINO

   

  Është një rregullator i shkëlqyer i lëvizjeve të zemrës, të cilat i ngadalëson;
  Ajo tonifikon miokardin;
  Përdoret për dështimin e zemrës, takikardia, pasojat e atakut në zemër, spazmat e muskujve të miokardit dhe aritminë.

  Crataegus Oxyachantha
  50 ml

  L 1.440