• 0 out of 5

  Shkozës e bardhë -M.G CARPINO ( Carpinus betulus )

   

  Shkoza mund të ndihmojë shumë në rast të problemeve që prekin rrugët e frymëmarrjes, falë vetive antiinflamatore, antispazmatike dhe kuruese në rrugët e para të frymëmarrjes të inflamuara dhe të irrituara. Kryen gjithashtu një aktivitet antiusxigenic në nivelin e mushkërive.
  – Nazofaringiti – Trakeiti – Sinusiti – Bronkiti – Kollë spazmatike

  Carpinus betulus
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!