• 0 out of 5

  Ginkgo Biloba – Ekstrakti i sythave – M.G GINKGO

   

  Qarkullimin venoz, arterial dhe kapilar, dhe gjithashtu përdoret gjerësisht si hollues i gjakut, sepse ul viskozitetin e tij;
  Ndihmon në rastet e këmbëvelodhura, të ënjtura dhe të rënduara;
  Ka cilësi mbrojtëse ndaj zemrës, enëve të gjakut dhe sistemit nervor.

  Ginkgo biloba
  50 ml

  L 1.440