• 0 out of 5

  Xinxife – M.G GIUGGIOLO ( Zizyphus jujuba )

   

  I pasur me vitamina B1, B2, B6 dhe kripëra minerale si mangan, kalium, hekur, kalcium dhe fosfor;
  Vetitë relaksuese muskulore, reduktuese te ankthit, hipno-nxitëse;
  Vetitë mbrojtëse antioksiduese, antiaritmike dhe kardiovaskulare.

  Zizyphus jujuba
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!