• 0 out of 5

  Alderi i zi – M.G ONTANO NERO ( Alnus glutinosa )

   

  Ka veprim antiinflamator dhe antitrombotik. E dobishme në të prekurit nga dobësia cerebrale, pasojë e proceseve trombotike dhe hemorragjike.
  Sipas disa studimeve, ndihmon në trajtimin efektiv të problemeve të tilla si kanceri, veçanërisht ato që shfaqen në fytyrë, gjuhë dhe gjoks.

   

   

   

   

  Alnus glutinosa
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!