• 0 out of 5

  M.G BIO PRUGNOLO ( Prunus Spinosa )

   

  Ekstrakti është një stimulues i shkëlqyer i oreksit, si tek fëmijët ashtu edhe tek të rriturit.
  Redukton efektet anësore të barnave, pa reduktuar veprimin e tyre, dhe nxit eliminimin e toksinave të grumbulluara pas përdorimit të barnave.

  Prunus Spinosa
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!