• 0 out of 5

  Trëndafili i eger – M.G ROSA CANINA

   

  Ideale në trajtimin e migrenës dhe dhimbjeve të kokës rezistente ndaj terapive më klasike dhe e dobishme në inflamacionet e përsëritura të fëmijëve si infeksionet e veshit, bajamet dhe furunkuloza.

   

   

   

   

  Trëndafil i egër
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!