• 0 out of 5

  Shelgu – M.G SALICE BIO ( Salix alba )

   

  Salicina, një parim shumë aktiv i ngjashëm me të gjitha aspirinat, përbën parimin më aktiv të bimës për shkak të vetive të tij analgjezike, antipiretike dhe antireumatike.
  Rekomandohet për trajtimin artrit, fibromialgji, çarje të muskujve.

  Salix alba
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!