• 0 out of 5

  Sapun Livando – HOPI

   

  • 100% NATYRALE dhe ARTIZANALE 
  • PRESIM I FTOHTË 
  • NGJYRAT MINERALE NATYRALE
  • ME GLICERINE VEGJETAL 
  • ME VAJRA VEGJETAL
  • PA SLES, SLS, SILIKONE, PARABEN

   

   

   

   

  100 g

  L 470