• 0 out of 5

  Magnezi Detar – MAGNESIO MARINO

   

  • RELAKSUES MUSKULAR
  • E DOBISHME NË TERAPITE KUNDËR NGËRCEVE TË NATËS DHE DITËS
  • MYORELAXANT
  • I RËNDËSISHEM PËR SHËNDETIN E KOCKAVE DHE TË DHËMBËVE
  • NDIKON NË MIREFUNKSIONIMIN E SISTEMIT NERVOR

   

   

   

  60 kapsula  (585 mg)

  L 1.800
error: Content is protected !!