• 0 out of 5

  MAGNEZI – MAGNESIO BASIC

   

  • Lodhjet kronike
  • Përqendrimin e dobët
  • Përgjumjen
  • Nervozismin
  • Per mykun edhe sindromen e zorreve te irrituara
  • per fryrjen e kembeve
  • Osteoporozen
  • Ngërçet e muskujve dhe acidin laktik

  60 kapsula

  L 2.050