• 0 out of 5

  KREM STRIJAT – Bio Crema Smagliature -Për shtatzëninë

   

  • HIDRATUES DHE FORCUES
  • PARANDALON RRIJET 
  • KONTRASTON RELAKSIMIN E LËKURËS 
  • PARA DHE POST-PARAL
  • PA PARFUM

  Një krem ​​i pasur me përbërës të çmuar, organikë dhe natyralë: me vajra bimore Baobab bio, Rosa Mosqeta bio dhe Shea Butter bio.
  Kontraston dhe parandalon strijat gjatë lindjes.
  Falë natyralitetit të tij mund të përdoret edhe gjatë ushqyerjes me gji (fëmija do të jetë në gjendje të kapet në gji edhe pas aplikimit).

   

   

  200 ml

  L 2.500
error: Content is protected !!