• 0 out of 5

  TALK – JO TALK BIO

   

  • HIDRATON DHE MBROJN
  • RREGULLON DJERRSIN DHE ARRAT
  • KRIJON NJE PENGES NATYRALE QE NUK TERHEQ MUSKUJET DHE INSKETET E PAKENDSHME
  • FREZON LEKURES 
  • PH 5.5

   

   

   

  100 ml

  L 1.300