• 0 out of 5

  Shafran i Indisë – CURCUMA MAX

   

  • EKSTRAKT I THATË I TITRUAR 95%kurkumin 
  • TRAJTIMI I PATOLOGJIVE INFLAMMATORE DHE KRONIKE ARTIKULARE 
  • PARANDALIMI I PLAKJES 
  • DETOXIFIKUES 
  • HEPATOPROTEKTIVE 
  • PARANDALIMI I SËMUNDJEVE NEURODEGJENERATIVE SI ALZHEIMER

        30 kapsula prej 650 mg

  L 2.150
error: Content is protected !!