• 0 out of 5

  GARCINIA EXTRA

   

  • Ai sintetizon yndyrnat dhe karbohidratet 
  • Stimulon ndjenjën e ngopjes
  • Aktivizoni metabolizmin tuaj
  • Largoni humorin e keq

   

   

   

  60 tableta

  L 2.400
error: Content is protected !!