• 0 out of 5

  MORINGA

   

  • Stimulon METABOLIZMIN 
  • Satiant  Burimi i PROTEINËS 
  • MBRON DHE STIMULON funksionin normal të tretjes 
  • RAPORTUES NATYROR

   

  60 kapsula 

  L 3.300
error: Content is protected !!