• 0 out of 5

  Vaj krill – OLIO DI KRILL

   

  Është një suplement ushqimor i vajit Krill Antarktik, natyralisht i pasur me Omega-3, EPA dhe DHA në një formë molekulare që i bën ato shumë të biodisponueshme.

   

   

   

  60 perla (nga 750 MG)

  L 3.600