• 0 out of 5

    POTENTILLA

     

    • E DOBISHME PËR TË KONTRASTUAR ÇRREGULLIMET E CIKLIT MENSTRUAL
    • RREGULLARON TRANZITIN DHE FUNKSIONALITETET E ZORRVE TË SISTEMIT TË GJITHSHËM
    L 1.550