• 0 out of 5

  SOLE VIT – MANDALA SUN

   

  • PËRGATIT LËKURËN, duke e bërë atë më pak të nënshtruar ndaj eritemës dhe djegieve nga dielli 
  • SHPEJTON PROCESIN E RREZITJES DHE RRITEN MIRËMBAJTJEN AFATGJATË
  • Stimulon MBROJTJET NATYRALE TË LËKURËS KUNDËR PLAKJES QELIZORE TË SHKAKTUAR NGA EKSPOZIMI I ZGJATUR NË DIEL
  • ANTIOKSIDANT I SHKELQYER

   

   

   

  30 tableta

  L 2.100
error: Content is protected !!