• 0 out of 5

  O.E CEDRO LEGNO – kedri

   

  DERMATOLOGJIA: Akne, zbokth, dermatit, ekzemë, infeksione mykotike, lëkurë të yndyrshme, rënie flokësh, skuqje të lëkurës, ulçera.

  QARKULLIMI, MUSKUJT DHE NGJYJET: Artrit, reumatizma.

  SISTEMI I FRYMËMARRJES: Bronkit, katarre, kongjestion, kollë.

  SISTEMI UROGJENITAL: Cystitis, leucorrhoea, pruritus.

  Cedrus atlantica
  10 ml

  L 840