• 0 out of 5

    O.E PATCHOULI – Vaj esencial

     

    Aknet, këmbët e atletit, lëkura e plasaritur dhe e çarë, zbokth, dermatiti, ekzema (me eksudacion), infeksionet mykotike, kujdesi për flokët, impetigina, mbron ndaj insekteve, plagë, lëkurë dhe flokë të yndyrshme, pore të hapura, plagë, rrudha.

    10 ml

    L 1.260
error: Content is protected !!