• 0 out of 5

    Vaj esencial Xhenxhefil – O.E ZENZERO

     

    E përkryer për pastat e dhëmbëve të bëra vetë, ngroh trupin, largon toksinat. Përfitimet kryesore lidhen kryesisht me sistemin tretës, por është i dobishëm edhe në rastet e të përzierave, ankthit, dhimbjes së kokës dhe të ftohtit.

    10 ml

    L 1.550
error: Content is protected !!