• 0 out of 5

  Kalendula Oleolit – 100% I PASTER

   

  Vaji delikat i shkelqyeshem dhe i përshtatshëm për plagët, djegiet, eritemat e të rriturve dhe fëmijëve, çarjetgjirin e nënës. Flokë më të shndritshëm, lëkurë të butë dhe prej kadifeje.

   

   

  100 ml

  L 1.500