• 0 out of 5

  VAJ KËRPI – OLIO DI CANAPA – 100% I PASTER

   

  • 100% I PASTER
  • I PRESUAR NE TE FTOHTË PA PERDORIM TE TRETESVE
  • SUPLEMENT DIETES

  Vaji i farës së kërpit është një ushqim me veti të jashtëzakonshme ushqyese si dhe një suplement ushqimor i shkëlqyer në praktikën mjekësore. Përmban acide linoleic duke përfshirë Omega 3 dhe Omega 6.

   

   

   

  250 ml

  L 2.400
error: Content is protected !!