• 0 out of 5

  Vaj lule balsamik – Oleolito di Iperico

   

  • 100% I PASTER
  • I MACERUAR NE TE FTOHTE NË VAJ LULEDIELLI PA PËRDORIM TRETSI
  • PËRDORIMI KOZMETIK

  I njohur mbi të gjitha si një agjent efektiv qetësues dhe normalizues pas ekspozimit në diell, ai tonifikon lëkurën e lodhur dhe balancon sekretimin e tepërt dhjamor, me një veprim astringent dhe kompaktues në poret e zgjeruara.

  100 ml

  L 2.030
error: Content is protected !!