• 0 out of 5

  VAJ LIRI – 100% I PASTER

   

  100% I PASTER
  I vlefshem si për përdorim të brendshëm ashtu edhe te jashtëm, është i njohur për efektin e tij shkelqyes, ushqyes dhe kundër kërcitjes së flokëve.

   

   

   

   

  250 ml

   

  L 1.300