• 0 out of 5

  Vaj susami – Olio di sesamo 100% I PASTER

   

  • 100% I PASTER
  • I PRESUAR NE TE FTOHTË PA PERDORIM TE TRETESVE
  • SUPLEMENT I DIETES

  I pasur me omega 3, 6, vitamina, 8 aminoacide thelbësore për shëndetin e trurit, është një vaj i jashtëzakonshëm për të gjithë trupin, një aleat i vërtetë i shëndetit dhe bukurisë sonë.

   

   

  250 ml

  L 1.500