• 0 out of 5

  Xhel për variçe – PHYTO LEGS GEL

  • Veprim VASOPROTEKTIV 
  • Eliminon variçet
  • MIREQENIEN E VENAVE 
  • Veprim kullues 
  • Freskon këmbëve të lodhura dhe të fryra

   Nuk përmban: parabenë, SLES / SLS, vazelinë, vajra minerale, ngjyra sintetike dhe parfume.    

  100 ml

  L 1.650
error: Content is protected !!