• 0 out of 5

  Suplement Anti Age – REGINA

   

  • SUPLEMENTET E ACIDIT HIALURONIK EXCEPTIONHYAL® STAR
  • BIODISPONUESHMËRIA E LARTË
  • Ndihmon në stimulimin e formimit të kolagjenit dhe indit lidhës
  • Mbështetje e rëndësishme në parandalimin kundër viruseve dhe baktereve
  • Me koenzimë q-10 dhe vitaminë C dhe resveratrol

  60 kapsula

  L 4.400
error: Content is protected !!