• 0 out of 5

  RHODIOLA ROSEA ROOT

  • Përmirëson FERTILITETIN
  • TONIK-ADAPTOGJENIK (Anti depresive) 
  • Rritja e efikasitetit fizik
  • Përqendrimi dhe performanca intelektuale
  • Reduktimi i lodhjes mendore
  • STOP URISË NERVORE
  • Imunostimuluese

   

  30 kapsula (nga 620 mg)
   
  L 3.400
error: Content is protected !!