• 0 out of 5

  Statina natyrale – CHOLESTEROL STATIN PLUS

   

  • KOENZIMA Q10 DHE MONAKOLINA K (në një raport 4:1)
  • NDIHMON NË MBAJTJEN NORMALE TË NIVELEVE TË KOLESTEROLIT HDL
  • ALTERNATIVE NATYRALE PER STATINA KIMIKE 
  • PARANDALON MUNDËSINË E DËMITIMIT KARDIOVASKULAR NË SUBJEKTET NË RREZIK TË   ARTEROSKLEROZËS DHE NË TË GJITHË ATA QË KANË PASUR PREDISPOZITE (infarkt, goditje në tru)
  • NJË KAPSULË NË DITË (DOZA MAKSIME E LEJUAR)

   

   

   

  30 kapsula

  L 2.050
error: Content is protected !!