• 0 out of 5

  Çaj për dobësim – TI-SLIM

   

  TI-SLIM është një çaj bimor i koncentruar gati për t’u holluar që stimulon metabolizmin e karbohidrateve dhe lipideve, ndikon ne kontrollin e ndjenjës së urisë dhe stimulon drenazhin e lëngjeve të trupit.

   

  • 100% NATYRALE
  • PA ALKOOL
  • PA SHEQER
  • PA KONSERVATIVE

   

   

  500 ml

  L 2.400
error: Content is protected !!