• 0 out of 5

  E.I BIO MALVA ( Malva sylvestris )

   

  Mallow është i përshtatshëm për trajtimin e skuqjeve dhe inflamacioneve të lëkurës, për të lehtësuar kruajtjen, për hemorroidet dhe inflamacionin e mishravedhëmbëve.
  Për përdorim të brendshëm në trajtimin e kapsllëkut, inflamacionit të zorrëve dhe për të nxitur eliminimin e mukusit.

  Malva sylvestris
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!