• 0 out of 5

  Propolisi – E.I PROPOLI

   

  Ndihmon në të gjitha inflamacionet e lëkurës dhe mukozave, edhe në ato ne ato raste ku prodhohet qelbi.
  SËMUNDJET E TRAKTIT TRETES
  SËMUNDJET E TRAKTIT TË FRYMËMARRJES
  SËMUNDJET E LËKURËS
  PROSTATA

  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!