• 0 out of 5

  E.i Rafano nero – Rrikë e zezë

   

  Tinktura e nënës së rrepkës së zezë ka një veprim tonik në zorrë dhe në fshikëzën e tëmthit, prandaj rekomandohet në rastet e vështirësisë në tretjen e yndyrës të shoqëruar me kapsllëk.
  Përdoret edhe në rastin e gurëve të tëmthit.

  50 ml

   

  L 1.440