• 0 out of 5

  E.I RIBES NERO ( Ribes nigrum )

   

  Antialergjik – veçanërisht në traktin respirator
  Imunostimulues –
  duke përmirësuar përgjigjet e sistemit imunitar
  Diuretik –
  pastrues trupi nëpërmjet rritjes së fluksit të urinës.
  Anti-inflamator –
  artrit,reumatizma dhe lehtëson dhimbjet në përgjithësi.

  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!