• 0 out of 5

  E.I SERENOA ( Sabal serrulata )

   

  Tinktura e Serenoas përdoret për prostatën: efektive në inflamacionin e prostatës dhe në hipertrofinë e prostatës. E dobishme në vështirësitë e urinimit dhe në urinim të shpeshtë.
  Disa studime e rekomandojnë atë për të luftuar rënien e flokëve, androgjenetike.

  Sabal serrulata
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!