• 0 out of 5

    Energjia fizike – E.I Whitania

     

    Konsiderohet si “ginseng” i mjekësisë Ayurvedic, mjekësia tradicionale e Indisë; Përmirësoni energjinë fizike dhe aftësinë atletike, Rrit imunitetin ndaj ftohjes dhe infeksioneve, Rrit kapacitetin seksual dhe fertilitetin.      

    Withania somnifera 50 ml

    L 1.440