• 0 out of 5

  Artrit – E.I BOSWELIA

   

  Osteoartritit dhe artritit reumatoid,  dhimbjeve të muskujve, reumatizmës, artrozës, inflamacionit të indeve të buta si tendoniti, mioziti, fibromialgjia.

  Boswellia serrata
  50 ml

  L 1.440