• 0 out of 5

  E.I CALENDULA ( Calendula officinalis )

   

  Tinktura e kalendulës përdoret nga brenda në crregullimet e sistemit gjenital femëror,
  qetëson dhimbjet menstruale
  dhe të barkut,
  Pickimet e insekteve, djegiet, plagët, skuqjen dhe acarimin e lëkurës, ulcerat e gojës dhe gingivitin.

  Calendula officinalis
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!