• 0 out of 5

  E.I CAMOMILLA ROMANA ( Anthemis nobilis )

   

  E shkëlqyeshme për problemet e pagjumësisë, shqetësimit, nervozizmit, nevralgjisë.
  Gjithashtu i shkëlqyer si tretës, shpesh ngatërrohet me kamomilin e zakonshëm që zakonisht gjendet në treg.
  Mishrat e fryrë dhe të gjakosur, viktimat e gingivitit, imunostimuluese, parandalon infeksionet dhe stimulon trupin të reagojë ndaj sëmundjeve të ndryshme.

  Anthemis nobilis
  50 ml

  L 1.440
error: Content is protected !!